... men inte måndagar.

Okej söndagen var fin men denna Måndag är pest!! Har huvudvärk som en galning (psyk huset väntar) vaknade vid 6, det har aldrig hänt tidigare!! Inte nog med det utan jag var för trött för att äta frukost gick mest bara omkring som en zombie och ni som läser och känner mig vet att jag är elakaste människan som lever när jag är hungrig :P Så en religion lektion på temat etik och moral var ju inte det bästa jag kunde haft som första lektion.
Kom nu nyss hem från skolan och om en halv timme måste jag ditt igen. Ska sälja fika på föräldrar möte så att klassen har pengar till en resa i trean. Så för att få energi nu så ligger jag i min underbara säng och lyssnar på underbara Emil Jensen (mellan snack) så omgivningen börjar se mer underbar ut! Kommit fram till att underbar är mitt favorit ord, men det är inte alltid positivt kom jag fram till i helgen. Ibland kan "underbar" som för mig betyder snäll/bra, betyda mkt mer för någon annan. Men visst är det ett underbart ord? Man blir så glad av att känna det leka på tungan och man kan aldrig säga det utan att le. Hoppas ni har en underbar dag för jag har bestämt att resten av min dag ska vara det!

Älskar söndagar.

Alla jag känner hatar söndagar, "skolan börjar ju i morgon" "jag har massa läxor att göra" "helgen börja ju nyss". Jaja visst helgen går fort men det är ju söndagen som du bara kan glida runt och göra ingenting! För mig blir varje söndag min duktiga dag, fyller dagen med träning, lite plugg och alltid ett långt bad. Nu kom jag nyss hem från en mysig promenad med Hanna och Emma. Känns riktigt bra att bara prata av sig efter en händelserik helg! Så nu blir det ett bad och sen håller jag tummarna för att Daniel (mammas pojkvän) ska laga något gott till middag :D Ha en underbar Söndag fina människor!
Det har snöat i min stuga i helgen!! Nu är verkligen sommarn över!
(gammal bild)

Demonstration

Idag var jag på stan med björn, emma, lovisa, alice med många fler och alla andra som var på torget i stan för att demonstrera mot sds närvaro i rickstan. Helt underbart att se att så många tar ställning! Sen tog jag och emma o köpte en muffin och cola, mysigt mysigt. Och nu väntar man på att se vart kvällen tar mig :) Vill bara ge en speciell tanke till mina underbara vänner som jag skulle göra allt för! Tack för att ni sprider ljus och kärlek!
älskar dig kolan, även om du dissade mig idag ;)

snart väntar sängen

Okej riktigt trött nu men ville bara skriva det att kvällen vart riktigt bra, spenderades med emma(x2) josse rasmus och david.  Konstigt hur en kväll kan sluta efter planer som började med att bara löka framför en film med de närmaste;) men det vart ju bra ändå :)
f
bästaste vännerna<3

Ett enda virrvarrv

Mitt huvud är ett enda virrvarrv! Denna veckan har fyllts med 2 prov och uppsatser plus massa nytt på sidan om. Så ser verkligen fram emot att träffa mina trygga gamla vänner imorgon!
Ni ska få en inblick av minna tankar nu. Hur vet man vad en människa menar med sina handlingar jämnfört med de ord den använder. Hur kan man veta om de är för att skydda sig själv eller någon annan. Kan man döma en människa för den känslan man får vid första ögonkastet eller bör man även tänka på de händelser som hänt i närheten av den. Vad ska jag göra, bör jag göra som jag säger eller som mina känslor ber mig att göra?
Med den frågeställningen fylls även hjärnan med religion prov och historia uppsats. Så vem vet jag kanske gör som de gamla romarna och ber en finurlig filosof lösa min gåta. Ha en underbar dag vänner!

Trötter

okej detta pluggande verkar aldrig vilja ta slut!:O Men ska va posetiv snart får man gå och lägga sig;) Dagen har vart lång, fylld med skolfoto historia och ett besök i en moske med klassen. Så huvudet är ganska crazy just nu. Men efter denna vecka borde det bli lugnt ett tag.

Hoppas att de flesta av er såg på valvakan igår. Gick inte som jag hade hoppats men en sak gjorde mig så arg att jag nästan spydde! (ni kan nog gissa vad) skäms över att va svensk om det partiet ska va med i vår regering!

Men jag ska vara posetiv! Mp är nu trea :D lycka är gjord, nu förstår folk hahah;D Just nu sitter jag faktiskt och pluggar demokrati diktatur till seminariumet imorgon... ja jag är nervös hatar sånt här:S
Men hoppas ni har en underbar dag! (Bjuder på en riktigt suddig bild men jag hatar inlägg utan bilder:P )

jh


trevligt trevligt

Hejsan! Gårdagen blev lyckad. Kvällen började hos de gamla vännerna så i början var det lite spänt men var ändå trevligt. Sen åkte jag till underbara Kolan och Hanna, vi åkte sen vidare till Johanna för att träffa massa nytt folk, riktigt mysigt.
Men nu är inget kul sitter med massvis av filtar och kuddar och försöker dölja huvudvärken med massa te. Samtidigt som den bråkiga historia uppsatsen väntar på mig... Har kommit fram till att Elvis är den bästa plugg musiken så om ni oxå måste plugga lyssna på denna :)
mysig kille ;)

Rösta

Hej vill bara påminna alla vänner som lyckligt nog är arton, att rösta! Ta hand om demokratin. Hade skolval idag och miljöpartiet med moderaterna delade första plats, men tyvärr var det bara 56 % av skolas elever som röstade:O så ta tag i ert ansvar hurrni och rösta det är ju dags väldigt snart!
bjuder på en bild från mitt paradis (sommarstugan)

Äntligen fredag!

Och ni vet vad fredag betyder? FredagsMys! Kvällen ska spenderas med underbara Guldis, Idol och pirates of carabien :) hela helgen kommer faktiskt bli väldigt intressant imorgon ska man träffa gamla vänner som jag inte har sett på ca 7 år:O  Och om den kvällen blir allt för läskig ska jag förmodligen åka till Guldis eller min kära Kola (en annan emma, fick hitta på smeknamn till alla emmor) och alla hennes klasskamrater som ska träffas då. Men söndag kommer inte bli en topp tio dag för den ska jag duktigt nog fylla med plugg...

Såg ni på 6an igår förresten?? En av världens många underbara filmer gick, "Patrioten" ! Skådespelare som Mel Gibson och Heath Ledger spelar och dom är så klart bäst!

patrioten


Välkomna

Heej! Elin är jag och går den underbara linjen Estet bild och form. Och jag har bestämt mig för att bli en livsnjutare! Visst jag ser svagheterna i min plan och vet att jag kanske inte alltid kommer kunna vara underbart glad, det finns ju sånt som gör mig galet arg och sur men jag ska försöka att se det bästa i allt och alla.
Det bara kryper i skinnet på en när man tänker på framtiden. Det blir nog inte alls som jag tänkt mig (för det brukar det aldrig bli) men jag tror att det blir fint även om jag jobbar som en clown (hatar clowner, fattar inte vad som är så kul med dom). Jag svamlar väldigt mkt som ni ser men jag hoppas att ni kan hänga med och vill hänga med i min helt vrickade men underbara vardag! Ha en underbar kväll allihop!
Föresten tack Guldis för hjälpen med blogg designen :D
mammi
Mamma får vara med på första bilden eftersom hon är så underbar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus