lite nytt

Gör om lite på bloggen här som ni kan se, eftersom jag mest skriver om film så tänkte jag att jag har det temat. jag är en sån där tjej som tvingade mina vänner se svartvit film när jag var liten och har fortfarande en hemlig förälskelse i dem... allt va så vackert förr, killarna va stiligare, tjejerna snyggare/hälsosammare och filmernas handling var fylld med stark romantik och spänning. idag ser vi nog det som ganska b och klyschigt när männen kmr i svart rock och hatt för att rädda tjejen i den vackra klänningen (ja min feminist sida hatar detta men mitt hjärta älskar).
sen har vi humorn som aldrig dör i tex. åsanisse han måste va den sötaste någonsin. kanske inte svartvit men gammalt är marylin monroe vackraste kvinnan genom tierna enligt mig, min favorit av henne (bara sett tre) är "hur man får en miljonär" så rolig och hon som vanligt snygg. det finns så mkt att uppleva inom film världen och så mkt att lära sig så tänkte dela med mig av det jag vet. gilla lr sluta läs;)





Kommentarer
Postat av: emma

hahah åh jag kommer ihåg de där stunderna så väl! Vet du jag tror att jag har mognar, blivit gammal? Kanske skulle uppskata det där nu när du skrev så fint om filmerna.<3

2011-11-24 @ 20:51:34
Postat av: elin

ja visst är dom bra!hihi får tvinga er att se igen;) <3

2011-11-24 @ 21:54:49
URL: http://autumnus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus