-

Hoppas på att detta blir köpt i veckan! (allt från HM)

det är inte lätt när det är svårt.

Alla har det svårt, ingen glider bara runt utan hinder. Men jag önkskar att det fanns nån medecin man kunde ta som lovade ett problemfrittliv:P aja skjuter undan problemen och stressen ett tag för att se ett avsnitt av real housewives of new jersey innan man ska dra sig mot jobbet.


en gammalbild, kul att titta på ibland man överlevde ju allt då så då borde man överleva nu med;P


på tal om dramatiska liv haha

längtan...

jag dör... är så töntig men jag dör längtar så mkt!matematik...

Det exsisterar inget som kan göra mig så deprimerad som matte... vill bara stanna under täcket och glömma skiten. Som tur är har jag fina smarta vänner och pojkvän som hjälper mig:) Bara att ta ett tal i taget... hjälp detta kmr bli min död. Nä men ska va positiv, David är hemma från östersund där han läser psykologi så han kmr snart hit, äntligen! Sen är det fredag imorgon YEEEY! Fredagsmyss:) sen på lördag ska man till Stöde på 40 års fest då morbror ska firas:) puss och kram kexchoklad! (känner mig lite töntig idag)10 år sen idag.


-

less på att oroa mig, jag vill inte va nån annan än mig.


aj ben aj rumpa aj magen...

Träningsvärk... aj. Sitter och försöker va duktig med plugget, skriver argumenterande text om kvinnligt och manligt språk oj va femenistisk jag är;P idag är det ett år sen jag och david träffades och 11 månader tsm:) Så igår hade vi mysigt med god middag och bra film "fired up" :) Ikväll blir det klassfest, fast innan det en fett kebab på stan med alice och guldis. Bror min har fyllt 15, han blev firad av vänner igår... han mår inte särskillt bra idag. Å den ljuva skadeglädjen;)


jag vill klippa mig men hur är frågan, hjälp?

nya footloose!


nästan exakta första men mer modern:)

-

om du faller res dig igen och le.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus