det blir bättre

livet är bra bra ibland. allt ordnar sig, om man vårdar kärlek i sitt liv. jag har världens bästa vänner och jätte fin familj. även om skolan känns kvävande ibland så hjälper det att ha en sån fin klass. jag älskar snön den gör allt vackert och så kallt är det inte, positiv elin hej. hoppas ni ser på "livet blir bättre" på 3an, man blir så tagen.      va snäll mot varann!

tyckte den här var så otroligt bra och älskar låten

influensa

sjuk... ensam hemma och inget bra på tvn. men ikväll kmr fina emma med choklad och cola. ville så gå ut den här helgen men självklart ska man bli sjuk då. så istället blev det snuva, host, feber och på det kärleks problem. det är inte lätt med kärlek men tur man har vänner. nu ska jag ha en fin kväll och en fin framtid.


önskar jag kunde gömma mig ett tag i stugan, saknar det

söndagar

efter en underbar frukost bestående av plättar och hjortronsylt sitter jag och skriver på svenska uppsats med den charmiga Jason Mraz i bakgrunden. denna låt är för mig ett äkta lyckopiller så jag hoppas att den även ger er ett leende som smittar av sig. ha en underbar söndag!


serie kväll

Torsdagar är numera min serie kväll. Ikväll var det premiär på "one upon a time" 5an och "revenge" 3an. Helt underbara båda två. once upon a time låter fantasin flyga iväg och skapar leenden såväl som hjärtklappningar, med välkända och talangfulla skådespelare blandar dom sagor med verklighet. revenge var mer modern men hade de välkända elementen som: rikedom, fattigdom, snygga människor, avensjuka, intriger och framför allt hämnd. båda två extremt se värda, jag kommer i allafall va bänkad i soffan på torsdags kvällar från och med nu!

snart student

studenten närmar sig... ångest, glädje, sorg! har världens bästa klass kmr sakna dom galet, men sen tänk va skönt klar med skolan om man så väljer, men sen kanske man borde läsa vidare direkt så man inte fastnar hos föräldrarna med ett jobb man inte vill ha... jaja nu ska jag focusera på student festerna! i helgen 150 dagars värt det? vet inte 200 dagars var sådär men borde kanske gå ändå... men tänk 150 dagar det är 4 månader ungefär tro jag hehe å vad jag längtar fast helt skräckslagen!


från 200 dagars med fina lotta och lena

-


regnregn

Hopkruppen i sängen med en kopp te och min nya underbara bok "arvtagaren" så där lagom mysigt. Igår var man med finaste Josse såg på "Juno" som man inte kan annat än älska! Vi försökte se på hockey men tror vi gav dem otur vilket bekräftades med att dom vann efter vi slagit av. Idag ska jag plugga av så mycket jag kan... har en känsla av att jag kommer ge upp ganska så snabbt men jag ska försöka!ett nytt år tar sin början

Hoppas ni alla invigde året med skratt och kärlek! Efter ett år med många upp och nedgångar kunde jag inte haft ett bättre avslut på året än att skratta i mina vänners famnar. Det ska bli ett rikgtigt bra år jag känner det på mig, har aldrig varit lyckligare, känner mig äntligen som mig själv, min självständighet är tillbaka. Mycket plugg under lovet men även mkt kul med många fina människor och om någon försökte förstöra det glada så har jag vänner som slänger ut dom (hehe tack för att ni finns). Sitter just nu och tittar på love actually och fnissar för mig själv, livet är fint, ni är fin! massa pussar och goda önskningar till det nya året!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus