Borta bra...

men hemma bäst! Det var underbart i Sthlm! Vi var på massvis med roliga ställen och fick va med om underbara upplevelser. Men man blev riktigt trött så att få komma hem till pappas spagetti och köttfärssås och ett besök av David var ett perfekt avslut på tre underbara dagar! Vaknade idag utvilad och spökligt glad ;D Ha en underbar Halloween mina läskiga vänner!!!


håller traditionen och tittar på Sleepy Hallow denna gråa dag :)


Sthlm

jag är en väldigt trogen norrlands tjej och är nog mest intresserad av att fortsätta studera i underbara Umeå efter gymnasium. Men imorgon åker jag till Sthlm! Min klass och Es3 ska tsm spendera 3 dagar i sthlm för att gå på dramaten, lyssna på underbar musik, gå på teater och gå på WE WILL ROCK YOU mm. Det kommer bli underbart roligt! Så igår hann jag packa lite och ikväll gör jag nog samma innan david kommer, sen kommer Guldis till mig på kvällen så att hon slipper va på stan 5 imorgon. Stakars matfors bo... hehe. Är riktigt taggad :D Men sen är det äntligen lov! Det blir halloween firande med vänner och klassen :)


Bruno Mars

Älskar verkligen denna låt, och det skadar ju inte att Bruno Mars har det charmigaste leendet;)
<3

pigg och glad kexchoklad

eller nästan. kanske inte helt frisk. hostig, lite trött. ja nästan.

Men ändå galet glad över att va tbx på skolan med alla glada :) och senare åker man till björkarnas stad Umeå<3 tyvärr så missar man davids födelsedags firande men jag får köpa nåt fint så han inte blir sur. Jag hoppas starkt på att snyggaste svensken Brolle är i Umeå trakterna i helgen :D har hört att han är vän med grannen till daniel som jag ska bo hos. haha sitter nu och lyssnar på Guldis som beskriver en gud med väldigt fin symbol eller kanske inte .



jahapp

trött. sjuk. förvirrad. lycklig. badsugen.
Det är vad jag är just nu! så då måste jag göra något åt det! det blir ett underbart varmt bad med levande ljus, bra musik utan en tanke på plugg. Låter underbart! Det är mitt förslad till alla ni som har aldeles för mkt att tänka på eller som jag dragit på sig den hemskaste förkylningen. Drick te och bada mkt! Man känner nästan sjukdomen åka ur en haha :D Måste bli frisk snart eftersom man ska till umeå i helgen:) och david fyller år så måste hinna köpa nåt fint plus att jag ska hitta en mysig dun jacka till mig som jag kan gossa i i vinter :D
ds
vill åka meeeedd! <3

sjuk...

Har dragit på mig en hemsk förkyldning... men bästa killen david kom och gjorde dagen mkt bättre! Även om han dödade mig med musik av Justin Bieber fast han vet att jag inte tål honom. snällt.

wow

Har bild nu och titta vilken underbar sand skulptur !!


jag tyckte mina sandslott va bra ;)

vart tar alla kläder vägen!

Okej ni kanske får nån bild av min rubrik som att jag "sover" hos nån och glömmer mina kläder, men så är det INTE! Mina kläder försvinner ändå, ett av mina favorit skor är spårlöst försvunna (jag fäller en tår) och mitt fina röda läppstift sen är det nån tröja men jag tror det är min organiserade far som tapar bort dom när han tvättar. Men vill ju ha mina skor ikväll! Jag får väll nöja mig med något annat par :) Ska ut och äta med en väldigt fin människa så nå fina skor måste jag ju kunna hitta.

Men det är kvällens problem, nu sitter jag och verkligen försöker vara duktig med min religions uppgift... går inte så bra. Spenderade helgen i underbara storhogna med pappsen, vi byggde en bastu (pappa byggde) som definetivt kommer att användas i vinter!

HA EN BÄÄÄÄSSST DAG!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus