letters to juliet.

jag är förälskad. den är underbar. den får en att tro på äkta kärlek. se den.


Sjuk tjej med färg över hela kroppen.

Jag är sjuk. När jag är sjuk målar jag. Nu slutade det med att jag fick färg över nästan hela kroppen. Bryr mig egentligen inte, för första gången på länge är jag inte orolig över något. Allt verkar ordna sig när man väl tar tag i det. Från envis färg till kärlek. Jag vill bli den där positiva glada tjejen igen och varför ska jag låta nåt komma ivägen för det. Man väljer om man ska va lycklig lr inte och nu väljer jag att vara lycklig igen.

Det verkar långt bort om man tittar ut men jag tror att sommaren är nära.


galen helg.

Ibland har man inget och göra och ibland allt att göra samtidigt! i helgen har man mött läskiga känslor, vunnit spel (ni trodde jag var sämst men där hade ni fel:P) hela familjen har bytt rum med varann i mammas lilla 3a, vart på fest med fina människor och varit med underbara Guldis. Idag städade jag mitt rum som tidigare var mammas. Fick ny säng som skulle upp för smala trappor men tack för en stark bror och snäll morfar:) NU väntar snart en dusch, ville bada men kom på att man tänker för mkt när man badar och jag vill inte tänka mer. Puss på er alla som gjorde min helg:*


paketen; 1an till festen 2an: dagen efter festen.

nya klänningen som blev använd.

underbara Guldis i sin snygga klänning<3


får skylla mig själv.

5 dagar utan riktig sömn. inte ens i mina drömmar kan jag fly från honom. trodde att ett möte som vänner skulle ändra min syn på oss men jag hade fel. nu får jag stå mitt kast, jag har ju betämmt mig. det svåra är bara att hålla sig till reglerna. 
 


klev ur vår bubbla

jag klev ur bubblan igår, tillbaka till verkligheten. som tur är så har jag underbara vänner som jag älskar, men det vet ni redan. tack guldis för mysig tur på birsta! jag ska göra allt jag kan för att komma tillbaka, tror att som vanligt är det bara tid som behövs. min tid som snygg, sexig och singel tar åter sin början ;)


Glad alla hjärtans dag!

den här dagen kan va både underbar och hemsk, om man är ensam lr även om man har någon kan det kännas tomt. men kom ihåg ni är aldrig riktigt ensam. mina vänner här som läser, jag älskar er, glöm det aldrig! glad alla hjärtans dag mina hjärtan;)<3

 


brolle<3

melodifestivalen, Brolle, kärlek!


hennes röst räddar mig i såna här stunder

stanna inte om du inte vill stanna, älskling jag kommer bli okej.

lyssna här.

psykist jobbigt med psykologi idag...

Uscha idag fick vi se en riktigt hemsk film på psykologin... kan inte få vissa bilder ur huvudet. Om ni vill se en svensk film med jätte bra skådisar och som ger kalla kårar i kroppen se den då. Jägarna. Ska nu försöka skrive en uppsats om den, håll tummarna.


tatoos

jag vet att jag borde plugga men jag vill inte... drömmer lite istället till dagen då man blir 18 och äntligen får förverkliga drömmar.
alla bilder är från tattoologist


tack till er som alltid finns där<3

A friend may well be reckoned the masterpiece of nature.


Ibland måste man tänka efter

Du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig... jag undrar vad som hände vi som skrattade nyss... jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skillja på om jag vill ha dig, jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.Melissa Horn.
första lugna fredagen på länge.

okej jag har myror i hela kroppen men har bestämmt mig för att bara ta det lugnt ikväll för jag har tappat den där viljan att bara vara själv. men ikväll blev det så, visst jag försökte göra planer men de funkade inte så då blev man ensam hemma ikväll. popcorn bra film och ett bad har vart kvällen aktiviteter och det verkar fortsätta så... men imorgon blir det annat! en dag i stillsamhet är tillräckligt:P


De där stunderna då du inte kan sova och han vägrar vakna...

Dom måste man ta vara på;)
Sen blir man trött själv och kan äntligen somna oxå<3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus