morsdag<3

Grattis fina mamma på morsdag! jag har nyss gjort lasagne med tomat rödlöks sallad med vitlöks bröd och nåt rött vin till henne, väldigt italienskt tyckte jag;P mums i magen :D puss påre mammsen:)
alltid så kul när man vuxit om sina föräldrar, även om klackarna hjälper mig upp lite;)

18 år!

helgen över, födelsedag, fest, krogen och massa mys med min älskling<3<3 släkt träff oxå som var intressant inget går upp mot att samla hela släkten efter 4a år:P men puss på er alla som gjorde min helg underbar<3<3 (speciellt dig älskling)

pirates of carabien

HELT EN KELT DET BÄSTA JAG SETT.

-

sett fram emot denna vecka så länge men nu är jag istället förstörd, allt känns jobbigt. klump i magen, gråt i halsen och oroande tankar driver mig vansinig. men måste sätta allt det åt sidan nu, ikväll blir det pirates of carabien premiär! live love lough... och glöm allt annat.

pojkband...

Okej världens pojkband men en än gng måste jag säga att den mörka killen ärr dööö snygg... dom skulle jag gladligen låtit vinna istället för sverige, men azerbadjan (kan inte stava) var inte bra!

eurovision song contest

Ja nu är det dags för årets eurovision och det har vart bra tycker jag:D är i matfors med fin emma :) UK va ju bäst såg ni mörka killen??? MUMS! :) Spänningen är olidlig... hejar på sverige men finland får oxå vinna:)


Nya Filmer ni alla måste se!

snart så är det dags för mig att på på premiären med söt vän!!
den här vill jag såååå gärna se spec med älskling tro han skulle älska den precis som jag men först måste han älska 1,2,3,4 hahaha :D
den här filmen såg jag med en annan väldigt fin vän, den var underbar!!:)
SÅ NI MÅSTE HELT ENKELT SE DESSA FILMER, ELINS TOPP TRE :D

birsta...

Nu är en väldigt kort skoldag över, den började ett och sluta tre. Känns bra!! Birsta nu med mammis vilket kan bli intressant eftersom vi inte alltid kmr övereens speciellt när det gäller kläder haha kmr bli skoj;) så i mina mysskläder drar jag mig ur skolans salar och ut i det gråa vädret... Men det är fredag ialf och det gillas!!


8.45-18.30= långskoldag

Vaknade av åskans skrämmande muller idag, inte trevligt. Men när jag väl kommit upp var det ganska mysigt att ta frukosten på balkongen och leta blixtar längst himmelen. Igår var det en underbar dag. Jag jobbade av lite i skolan så känner inta lika stor press... sen en god mjukglass och jordgubbar i parken med snygga människor, sen en middag med kolan på underbara MacDonalds;P sen blev det en 7 månader myss kväll med älsklingen och såg p.s I love you!! JAG ÄLSKAR DEN FILMEN!! Ett stort tack till Guldis som först visade denna film för mig:)

Men idag blir det en dag av djupt måleri, jag måste bli klar med mitt större bild projekt i måleri denna gång så bildarna har bestämmt att vi sitter från 8.45-18.30 ikväll.... lite mysigt blir det att äta middag tsm med alla ikväll men ser inte fram emot arbetet. Har mkt kvar att göra så massa pussar till er och håll tummarna för min bild! :)
 

p.s jag älskar dig david.


sol<3<3

Det är en vacker dag idag, solen skiner, värmen steker och kolan kmr hem snart!! jag har saknat dig galet! det ända dåliga är dagens arbetspass... dags att dra på skitkläderna och gå städa upp efter bygg gubbarna. Exakt vad jag vill göra en så varm dag.. ;D Har vart på galet dåligt humör denna vecka så förlåt till er det drabbat men jag känner att det blir bättre nu:) snart blir man ju äntligen 18!! <3<3


sovproblem

kan inte somna, det värsta med lov är hur man vänder på hela dagen... jag vet att det inte är spec sent men annars brukar jag sussa tungt vid 22. jag tänker för mkt, oroar mig för mkt. skola imorgon, stor stress faktor! vill ha sommar. ringde david så snart kommer han<3 godnatt!
en knasig bild som togs under en tråkig väntan.

valborg=barnvakt

hade planer, stora planer men jag var trött marddrömmar dagen innan... somnade, missade skjus till fest, pappa catarina går utt, jag hamnar hemma med två små barn och jurassik park 2. nu har min älskade räddare hämtat mig och jag sitter på hans säng och känner att det var ganska skönt med en lugn valborg:) Hoppas ni har det fint mina vänner!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus