första advent anlände samtidigt som snön

Att vakna till ljudet av julmusik,  att se mamma i köket som gjorde varmchoklad, att gå upp och tända fösta ljuset och att sedan sätta sig vid fönsret med sin kopp och titta ut över den fallande snön, det måste va det vackraste som finns.



första advent snart

När man är ensam hemma och sjuk och gjort de läxor du kan så blir det lätt att man dras till nya aktiviteter, idag har jag jul pyntat lägenheten och gjort pepparkakshus! Det är tomtar, stjärnor och miljontals tända ljus vart du än vänder dig i lägenheten nu, plus ett mumsigt pepparkakshus. Så nu lägger jag mig med en kall handduk över huvudet för att stilla febern och ska slänga i mig några ipren för att njuta av ett avsnitt av skavlan... jag känner mig medelålders. På söndag är det första advent glöm inte att tända första ljuset och skriva önskelista med dina nära och kära.

inte så avanserat men gulligt;P



julfilm som värmer hjärtat

Jag älskar jul, jag är besatt. Min klass börjar nog bli lite galen på mitt julmusik mumlande men hur kan man inte älska jul musik! (även om det börjar i november;P) Sen har vi de underbara julfilmerna oftast amerikanska... visst lite klyschigt men man blir lyckligt varm i kroppen av de. Just nu finns det inget jag behöver mer, sitter hemma med feber och en irriterande hosta. I helgen då jag tyvärr verkar sitta hemma om jag inte orkar åka till skolan på lördag då vi har öppet hus! Bakat mumsiga kladdkakor idag som ska säljas. men jag ska hyra lite klassiska julfilmer till helgen, de jag helst vill hitta som jag inte har är:







lite nytt

Gör om lite på bloggen här som ni kan se, eftersom jag mest skriver om film så tänkte jag att jag har det temat. jag är en sån där tjej som tvingade mina vänner se svartvit film när jag var liten och har fortfarande en hemlig förälskelse i dem... allt va så vackert förr, killarna va stiligare, tjejerna snyggare/hälsosammare och filmernas handling var fylld med stark romantik och spänning. idag ser vi nog det som ganska b och klyschigt när männen kmr i svart rock och hatt för att rädda tjejen i den vackra klänningen (ja min feminist sida hatar detta men mitt hjärta älskar).
sen har vi humorn som aldrig dör i tex. åsanisse han måste va den sötaste någonsin. kanske inte svartvit men gammalt är marylin monroe vackraste kvinnan genom tierna enligt mig, min favorit av henne (bara sett tre) är "hur man får en miljonär" så rolig och hon som vanligt snygg. det finns så mkt att uppleva inom film världen och så mkt att lära sig så tänkte dela med mig av det jag vet. gilla lr sluta läs;)





såg en mysig jul film

hostan som höll mig vaken igår fick mig att sätta mig i soffan och se en riktig mys film, The holiday. så mysig jag satt och log genom hela filmen vilket jag verkligen behövde.



varm choklad och film trailers bästa kuren mot förkylning

lämnat ett spår av näsdukar från köket till mitt rum, ett högt antal te/varm choklad koppar står odiskade på köksbänken och en snurvlande elin ligger under tre täcken och tittar på olika kommande filmtrailers. hon har nu hittat sin favorit Happy feet 2!! Röster som Brad Pitt, Robin Williams, Elijah Woods, Hank Azaria, Pink, Matt Damon, Sofia Vergara och Common. kommer bli awesome! Get Happy!

sedan har vi en som förmodligen kmr bli väldigt spännande... från pappas favorit filmer... mission impossible 4!

det finaste av fint...

Nu har man sett den, det är gjort och ja vad ska man säga annat än att det var helt... helt underbart! Breaking Dawn var en alldeles underbar film som jag villle den skulle va:) inga besvikelser, Renesme var lika söt som man trott och bröllopet var så vackert! Och sen fanns det inte så mkt att klaga på smekmånaden heller;) För mig var det verkligen allt som det skulle vara Jacob och flocken lr vad man ska kalla dom var så tuff som de trodde de va... hehe. Edward lika snygg som vanligt och Bella var både vackrare än tidigare och sjukare/obihagligare än tidigare. Jag har läst att filmen inte fick högsta betyg men jag tror det beror på att de inte är lika insatta i historien som vi andra;) jag blir förvånad över hur flickit barnslig jag blir över dessa filmer men man kan inte bestämma vad man älskar.

(måste även lägga till att jag hör om nån twilight parfym... nåt att sätta på önskelistan? höhö)


visst e hon söt

äkta talang

Igår vann du true talent och det förjänade du Dimman!


lite film...

såg denne tänkvärde film med björn.


en till med justin tímerlake, ett löfte är många skratt


ett måste att se i framtiden!!

Robinson 2011

om inte denna kralige gubbe hade vunnit skulle ingen vunnit, grattis till Mats!


mysig lördag.

Idag är det en sån där mysig lördag, kollat på några avsnitt av nya favorit serien "the secret circle" ätit underbar god frukost med mamma och daniel, och nu kom jag direkt ut från duschen efter en joggingtur runt sidsjön (måste säga att jag älskar det här vädret, dimman det svala vädret, allt det blir bara så mysigt) nu ska jag sätta på mig mina mysigatse kläder och krypa upp i soffan. Måste tipsa er om att den alltid lika roliga "polisskolan 5" är ikväll kl 9 på 6. hoppas ni har en mysig lördag!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus