frukost i solen

idag vaknade man till riktigt vår väder, underbart! igår var jag på bio m en vän, vi såg "hunger games" en riktigt bra film med mkt spänning. tyckte det var en obehaglig känsla över filmen när man såg ungdommar döda varandra som de vore jakt. tankar växtes hos mig att det har hänt liknande då med gladiatorerna och hitlers indelning av människor, varje dag tas barn som barnsoldater och behöver döda varandra för att överleva. om bara alla i världen ville ha fred så skulle det inte va ett problem. men maktgalna människor fortsätter förstöra. får hoppas på att vi kan ändra på framtiden så det blir en ljusare och säkrare tid.

imorgon börjar skolan efter ett underbart påsklov, första dagen inleds med att jag ska hålla föredrag om bildterapi för massa folk... så idag blir det bara plugg. men plugg i solen ialf ska mysa upp mig med en filt på balkongen och gå igenom allt 100 gng till. först ska jag se klart ett 21 jump street avsnitt har fastnat ordentligt för denna gammla serie med den alltid lika snygga Johnny Depp. det har även gjorts en ny film av 21 jump street som heter likadant med snyggingen Channing Tatum.

<3
en dimmig dag men med många ljusa glimtar

vaknade och en djup grå dimma låg över hela stan men ljusare blev det då jag tänkte på att jag skulle träffa en ny vän och köpa balbiljett, dyrt ja men tror det kmr bli värt det. ska bara hitta en ny klänning eftersom den jag beställde tydligen är slut... tänk att det alltid händer mig. men men ser verkligen framemot det! kom hem idag och lägenheten luktade god mat och mammas nynnande i bakgrunden kom fram till att jag verkligen kommer sakna allt detta då jag bor ensam men får väl skaffa egen hemkänsla då. just nu sitter jag upkurad i soffan och tittar på nr 1 av tjejfilmer "breaking dawn" part1. ska koka lite te och försöka hemkurera mig eftersom jag känner mig lite sjuk. måste bli frisk till skolstarten.
så vacker film.

hemma bäst

hemma från stugan ganska skönt även om det är mitt paradis, en dusch man kan stå rakt i och där golven är varma, det är ganska fint. myser framför fin film "the ugly truth" man kan inte annat än skratta, och nu "bruce den allsmäktige" ska skratta mig in i sömnens famn. natti!

trött men positiv

jobbat på teatern med klassen föreställning sen i fredags nu och imorgon är äntligen sista dagen, helt galet va trött man blir! men det har gått riktigt bra, musikarna är som vanligt galett duktiga och bilderna/ filmerna som vi bildare visar har gått felfritt och sen har vi teater tvåor som visar en pjäs oxå väldigt bra! men lite less på samma sak varje dag. men imorgon blir det påsklov! ska till mitt paradis och bara njuta! fast ganska mkt plugg måste det bli oxå...


efter att ha haft teater smink ngr dagar kmr hyn aldrig bli sig lik...

en glädje låt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus