Jullov med filmtips

NU är det jullov och jag är så glad! Behöver sömn, behöver ha skoj och se mkt bra film! Några filmer som kommer om ett bra tag men som ändå verkar helthelt underbara är:

Kristen Stewart som snövit!
drömmen, har snart slått in, nästa december!


när man inte kan sova


-

jag kmr må bra igen, hoppas jag. även om jag älskar dig så vill jag le igen

oro och lite kul

Psykologi b seminarium på fredag... nervös, orolig men ser ändå framemot att få det gjort, för efter det kmr vår fördjupning. Inte riktigt bestämmt mig på vilket område men kanske könsroller lr det humanistiska perspektivet... lr nåt helt annat. I helgen såg jag några filmer som jag tidigare lagt upp trailerna för t ex. Foot Loose (precis som gamla men i modern tid) , Abduktion (lite töntig) och Legends of the Guardians (jätte fin gjord men klassiskt ämne). Dom var alla bra men inga nya favoriter.


-

vill tipsa om en underbara julklappar som gör skillnad för andra. https://www.gavokatalogen.barnfonden.se/


östersund

Är i östersund nu där pojken studerar, ser fram emot att ensam gå vilse på stan imorgon medans han skriver tenta, sen middag tsm (kinamat<3) sen blir det krogen med hans vänner. Fick städa lite när jag kom så jag skulle överleva.. men nu efter mat och städning blir det sängen och nån fin film:) Ser mig runt i stan och letar julklappar eftersom jag har absolut inga inköpta än... håll tummarna för mig!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus